Polévka z řeřichy a ricotty
- Celková doba 24 min
- 15 min
Příprava - 9 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
0.5 sva. Řeřicha
0.5 Cibule
1 pl. Olivový olej
50 g Vařené zelené fazolky (nebo brambory nakrájené na kostky)
100 g Ricotta
1 strou. Česnek
300 ml Zeleninový nebo kuřecí vývar
2 pl. Strouhaný parmezán na ozdobení (lze vynechat)
6 Lístky šalvěje, omyté a nakrájené na tenko
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
Do hrnce nalijte olej.
Fáze 3 /6
Osmahněte cibulku dozlatova.
Fáze 4 /6
Přidejte řeřichu, vývar, česnek a fazole.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Rozmixujte s ricottou. Podávejte s lístky šalvěje a posypané parmezánem.